IKBNBANDAR PENAWAR

 
Isnin, 27 August 2018 16:27

BOWLING MEGASTAR 2018

Written by
Rate this item
(0 votes)

BOWLING MEGASTAR 2018

Bandar Penawar, 26 Ogos 2018 - Sempena persaraan Pengarah IKBN Bandar Penawar iaitu Tuan Haji Saleh Bin Ghazali, Kelab Kakitangan IKBN Bandar Penawar (KKIBP) berbesarhati mengadakan pertandingan Bowling Megastar 2018. Bowling merupakan salah satu sukan kegemaran Tuan Haji Saleh Bin Ghazali disamping sukan-sukan lain. Pertandingan ini diadakan di Pusat Bowling SSTMI Bandar Penawar.

 

Pertandingan ini dibahagikan kepada 8 kumpulan iaitu kumpulan merah, biru, kuning, hijau, hitam, putih, ungu dan jingga. Setiap kumpulan dianggotai seramai 5 orang peserta. Secara umumnya program ini diadakan untuk meraikan pengarah yang akan bersara pada 30 Ogos 2018 tetapi pada dasarnya adalah untuk mengeratkan silaturrahim antara kakitangan IKBN Bandar Penawar.

 

Bowling Megastar 2018 ini telah diungguli oleh pasukan hitam yang dianggotai sendiri oleh Tn. Mohd Saleh Bin Ghazali, En. Abd Ghani Bin Amat Bedah, En. Jip Bin Akit, En. Hisamudeen Bin Che Ahmad dan Pn. Zufeesya Binti Zainalabidin. Pertandingan bermula jam 2.00 petang dan berakhir jam 5.00 petang setelah selesai majlis penyampaian hadiah oleh Pengarah kepada para pemenang. Tahniah diucapkan kepada semua peserta yang telibat dan terima kasih diucapkan kepada Kelab Kakitangan IKBN Bandar Penawar kerana dapat menganjurkan pertandingan ini.

 

Disediakan oleh : Encik Kamarul Ariffin Bin Muhamad Salim
Foto : Encik Mohd Zulhilmi Bin Abdullah

Read 885 times Last modified on Khamis, 13 September 2018 16:30