Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Ahad, 16 July 2017 09:49

IKTBN BACHOK SERTAI PAMERAN SEMPENA MINGGU TEKNIK DAN VOKASIONAL SMK KG DANGAR, PASIR MAS, KELANTAN

Written by
Rate this item
(0 votes)

IMG 20170712 WA0017

IKTBN BACHOK SERTAI PAMERAN SEMPENA MINGGU TEKNIK DAN VOKASIONAL SMK KG DANGAR, PASIR MAS, KELANTAN

Bachok, 16 Julai 2017- IKTBN Bachok telah menghadiri Pameran sempena Minggu Teknik dan Vokasional SMK Kg Dangar, Pasir Mas, Kelantan yang telah diadakan di pekarangan sekolah pada 12 Julai 2017.

IKTBN Bachok melalui unit Promosi telah menghantar seramai 03 orang pegawai bagi membantu memberi penerangan kepada semua pengunjung yang hadir.Semasa pameran yang diadakan pihak IKTBN Bachok juga dijemput untuk menyampaikan sedikit taklimat mengenai ILKBS kepada pengunjung.

Sepanjang program berlangsung “Booth” pameran IKTBN Bachok sentiasa dikunjungi pengunjung yang ingin bertanya mengenai kursus-kursus yang ditawarkan di ILKBS dan cara untuk memohon. Diharap maklumat dan penerangan yang diberikan semasa program akan membantu pelajar yang akan menduduki SPM membuat pilihan yang terbaik bagi melanjutkan pelajaran.

Pihak IKTBN Bachok mengucapkan terima kasih kepada pihak sekolah yang sudi menjemput untuk bersama memeriahkan program Minggu Teknik dan Vokasional ini. Pihak IKTBN Bachok berharap dengan pameran dan taklimat yang diberikan dapat membantu pelajar-pelajar yang akan menduduki peperiksaan SPM membuat keputusan tentang hala tuju untuk menyambung pelajaran di bidang teknikal atau akademik.

Disediakan Oleh : Mohd Rizal Bin Mat Zin ( IKTBN BACHOK )
Disunting Oleh : Mohd Rizal Bin Mat Zin ( IKTBN BACHOK )

Read 7742 times