Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Jumaat, 11 August 2017 06:47

KIBARAN JALUR GEMILANG MEMERIAHKAN PERHIMPUNAN BULANAN IKBN KINARUT

Written by

 

 

KIBARAN JALUR GEMILANG MEMERIAHKAN PERHIMPUNAN BULANAN IKBN KINARUT

 

 


KINARUT, 10 OGOS 2017 – Kibaran Jalur Gemilang oleh semua pegawai dan kakitangan IKBN Kinarut semasa Perhimpunan Mesra Bulanan Bil 7/2017 IKBN Kinarut telah memeriahkan suasana sambutan bulan kemerdekaan di IKBN Kinarut.

  

Dalam ucapannya Hj Razali Mohamad Pengarah IKBN Kinarut telah memperingati kepada warga IKBN Kinarut supaya mempertingkatkan kreadibiliti dari pelbagai aspek agar dapat menaikkan taraf IKBN Kinarut diperingkat ILKBS.

  

Penganugerahan Pekerja Terbaik bagi bulan Julai 2017 telah diberikan kepada Encik Kok Kaw Keaw daripada Cawangan Pengurusan Aset, Puan Hasmah Binti Sarudin dan Cik Marthavilla Michael daripada Cawangan Hal Ehwal Pelajar (HEP).

Disamping itu, majlis sambutan hari lahir bagi bulan Ogos juga telah raihkan dengan upacara pemberian cenderahati dan memotong kek kepada pegawai-pegawai yang menyambut hari kelahiran pada bulan Ogos 2017.

Turut hadir dalam perhimpunan pagi tersebut adalah Encik Suhaidi Bin Mustar Timbalan Pengarah Latihan dan Encik Mohd Yasser Bin Ayob Ketua Jabatan Elektrik, Ketua-Ketua Jabatan, Pegawai-Pegawai dan Kakitangan IKBN Kinarut.

 
Find us on Facebook
Follow Us