Print this page
Selasa, 25 June 2019 16:23

LAWATAN PENANDAARASAN PEJABAT KESIHATAN PERGIGIAN TANGKAK

Written by Yusoff
Rate this item
(1 Vote)

 

Pagoh, 19 Jun 2019 – Satu lawatan penandaarasan amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) daripada Pejabat Kesihatan Pergigian Tangkak telah berlangsung di Institut Kemahiran Tinggi Belia Negara (IKTBN) Pagoh. Seramai 10 orang wakil rombongan lawatan dari Pejabat Kesihatan Pergigian Tangkak telah disambut oleh wakil EKSA IKTBN Pagoh, En Shah Ramlee Bin Sohop dan En Mohamad Khairul Bin Mat Seman bersama-sama AJK EKSA yang lain.

 

Kemudian rombongan dibawa ke bilik mesyuarat utama. Pada lawatan tersebut En Shah Ramlee Bin Sohop, telah memberikan taklimat berkaitan pelaksanaan EKSA di IKTBN Pagoh. Setelah selesai sesi taklimat, kesemua pelawat dibawa melawat pejabat pentadbiran, bagi melihat sendiri pelaksanaan EKSA di IKTBN Pagoh.

 

Lawatan diakhiri dengan, pertukaran cenderahati oleh pengarah IKTBN Pagoh Tuan Haji Abu Sallehein Bin Nordin dengan wakil Pejabat Kesihatan Pergigian Tangkak, Kemudian kesemua wakil rombongan bergambar dihadapan pejabat pentadbiran IKTBN Pagoh. Semoga dengan lawatan ini dapat memberi sedikit sebanyak maklumat dan pengetahuan dalam usaha pelaksanaan EKSA di Pejabat Kesihatan Pergigian Tangkak, selain dapat mengeratkan hubungan silatulrahim.

Read 3290 times Last modified on Ahad, 21 July 2019 16:29