Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Rabu, 10 July 2019 17:31

PROGRAM MAKAN BUAH DURIAN

Written by
Rate this item
(0 votes)

SERI ISKANDAR, 10 JULAI 2019 – Kelab Sukan Dan Kebajikan (KESKEB) Kakitangan dan Koperasi IKBN Seri menyediakan 150 buah durian untuk dinikmati seluruh kakitangan sempena Program Makan Durian 2019 yang diadakan pada 10 Julai 2019 di KIOSK di sini hari ini.Program yang bermula pukul 5.00 petang itu mendapat sambutan menggalakkan daripada kalangan staf yang meminati raja buah itu.

Ini merupakan program pertama kali diadakan oleh KESKEB Dan KOPERASI IKBN Seri Iskandar dan menjadikan KIOSK sebagai lokasi untuk penggemar durian dan buah-buahan tempatan seperti rambutan dan manggis untuk makan sepuas-puas hati.

Yang turut hadir, Timbalan Pengarah, Bahagian Pengurusan Latihan, En. Amir-Kharul Bin Daud bersama Timbalan Pengarah, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, En. A Raman Bis Musbah serta kalangan staf hadir sama memeriahkan program tersebut.

Diharapakan program seumpama ini dapat diteruskan di masa akan dating kerana dapat mengeratkan ikatan ukhwah dikalangan ahli dengan pihak pengurusan KESKEB dan KOPERASI IKBN Seri Iskandar.

Read 2042 times