Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Selasa, 28 January 2020 16:13

MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI YANG BERTUKAR

Written by
Rate this item
(0 votes)

perpisahanhazhanis

Kuala Perlis, 20 Januari 2019 - Kelab Sukan Dan Kebajikan KEKAS, IKBN Kuala Perlis telah mengadakan satu majlis perpisahan bagi meraikan En Mohd Hazuan bin Che Hassan dan Pn Norhanis Binti Mohd Noor, Pengajar bahagian kemahiran yang akan bertugas di tempat yang baru

Majlis dihadiri oleh semua pegawai dan majlis dimulakan dengan bacaan doa dan diteruskan dengan ucapan daripada Timbalan Pengarah HEP, En Amierul Affendi bin Adnan mewakili Pengarah IKBN Kuala Perlis diikuti ucapan pegawai yang diraikan, En Mohd Hazuan bin Che Hassan yang akan bertukar ke IKTBN Bachok . Seterusnya ucapan Pn Norhanis Binti Mohd Noor yang akan bertukar ke ILP Kota Bharu.

Cenderhati kenangan kepada Pegawai-pegawai tersebut telah disampaikan oleh Timbalan Pengarah HEP. Majlis diakhiri dengan jamuan kepada semua pegawai dan kakitangan yang hadir. Akhir kata, warga IKBN Kuala Perlis mengucapkan selamat maju jaya kepada ke dua-dua pegawai tersebut dan ribuan terima kasih diucapkan di atas segala jasa dan sumbangan yang diberikan sepanjang berkhidmat di sini.

Read 3662 times