Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Selasa, 25 February 2020 16:07

PERHIMPUNAN MESRA BULANAN BILANGAN 2/2020 IKBN KINARUT

Written by

 

 

PERHIMPUNAN MESRA BULANAN BILANGAN 2/2020 IKBN KINARUT

 

 

KINARUT, 25 FEBRUARI 2020 ; Perhimpunan Mesra Bulanan bersama Pengarah Bilangan 2/2020 yang dihoskan oleh Cawangan Hal Ehwal Pelajar (HEP)  telah diadakan di Dewan Limau-Limauan, IKBN Kinarut.

 

Encik Himran Entoh Timbalan Pengarah Pengurusan dan Hal Ehwal Pelajar turut menyampaikan taklimat perkongsian info berkenaan Dekriminalisasi Penggunaan Dadah  pada perhimpunan kali ini bagi dikongsikan kepada warga IKBN Kinarut tentang cara-cara pencegahan dan langkah untuk menghindari daripada terlibat dengan penyalahgunaan dadah

 

Pada majlis tersebut juga, Anugerah Pekerja Cemerlang bagi bulan Januari 2020 telah diberikan kepada Encik A. Bromeo Jamal daripada Jabatan Elektrik, Encik Maslan Jair daripada Jabatan Awam, Encik Amir Takim daripada Jabatan Penyejukbekuan & Penyaman Udara, Ustaz Sabran Sabirullah daripada Hal Ehwal Pelajar (HEP) dan Encik M.Azman@Manap A.Arsad daripada Unit Kewangan.

 

 

Penyampaian bagi pemenang pertandingan nyanyian peringkat IKBN Kinarut juga telah disampaikan oleh Puan Zuarini Jumai, Pengarah IKBN Kinarut kepada pelajar-pelajar yang memenangi tempat pertama , kedua dan ketiga.

 

Perhimpunan tersebut turut dihadari oleh semua pegawai-pegawai, kakitangan dan pelajar-pelajar  IKBN Kinarut.

 

 

Last modified on Selasa, 25 February 2020 16:13