Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Sabtu, 29 February 2020 14:40

MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH KARNIVAL SUKAN PERINGKAT IKBN KINARUT 2020

Written by

 

 

MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH KARNIVAL SUKAN PERINGKAT IKBN KINARUT 2020

 

 

KINARUT, 28 FEBRUARI 2020 – Satu majlis penyampaian hadiah sempena karnival sukan peringkat Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) Kinarut 2020 yang diadakan di Dewan Limau-Limauan, IKBN Kinarut semalam.

 

Karnival sukan ini diadakan bertujuan mencetuskan semangat kesukanan dan pertandingan yang kompehensif dan mengukuhkan serta mengeratkan lagi silaturahim dikalangan pelajar-pelajar IKBN Kinarut. Selain itu dapat memberi kesedaran kepada pelajar-pelajar betapa pentingnya bersukan dalam mewujudkan persekitaran hidup yang sihat.

 

Pelbagai acara yang dipertandingkan pada karnival sukan pada kali ini antaranya pertandingan futsal lelaki, futsal perempuan, bola sepak 9 sebelah dan bola tampar campuran.

 

Majlis penyampaian hadiah telah disempurnakan oleh Puan Zuarini Jumai, Pengarah IKBN Kinarut kepada pemenang-pemenang mengikut kategori sukan kepada ketua pasukan masing-masing.

 

Turut hadir pada majlis tersebut adalah Encik Himran entoh, Timbalan Pengarah Pengurusan & Hal Ehwal Pelajar (HEP), Pegawai-Pegawai, Kakitangan dan pelajar-pelajar IKBN Kinarut.