Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Jumaat, 19 June 2020 10:55

MAJLIS ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG TAHUN 2019 PERINGKAT IKTBN ALOR GAJAH

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Masjid Tanah, 17 Jun 2020 – Institut Kemahiran Tinggi Belia Negara Alor Gajah (IKTBNAG) telah melangsungkan Majlis Anugerah Perkhimatan Cemerlang bagi Tahun 2019 secara tertutup di Aseana Cafe, Jabatan Hospitalitii. Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk memberi penghargaan, mengiktiraf sumbangan serta jasa bakti pegawai dan kakitangan yang cemerlang dalam bidang masing-masing.

 

Majlis telah bermula pada jam 9.00 pagi dengan mematuhi SOP (PKPP) yang telah ditetapkan. Majlis dihadiri oleh Pengarah IKTBN Alor Gajah, Encik Syamsul Tahrin bin Mohd Tahir selaku perasmi majlis, Timbalan Pengarah, Ketua-Ketua Cawangan dan pegawai yang menerima anugerah. 

 

Selain acara penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2019, majlis turut meraikan dan memberi penghargaan kepada Pekerja Terbaik Bulanan bagi Bulan Mac, April dan Mei 2020. Semoga penganugerahan ini memberi motivasi kepada seluruh pegawai IKTBN Alor Gajah untuk meningkatkan lagi kecemerlangan dalam menjalankan tugas.

 Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2019

(Dari kiri: En. Norhasim bin Aladin, Pn. Shahrul Naimah binti Zulkifli, Pn. Fathahiyah binti Khozari, En. Mohd Farihan bin Jamaludin, Pn. Fadhlina binti Arfanuddin, En. Faizul bin Ragiman dan Pn. Noormawati binti Abu Hassan)

Penerima Anugerah Pekerja Terbaik Bulanan 2020

(Dari kiri: Pn. Ezwani binti Mohamad, En. Mohd Rizan bin Gani, En. Abdul Rahim bin Alip, Pn. Norfadillah binti Mohd Arshad, En. Basok Alwi bin Kalle Mangadji, Pn. Rohaya binti Adam dan En. Norazman bin Mohamad)

 

Disediakan oleh: J/K Portal IKTBN Alor Gajah

 

Read 806 times Last modified on Jumaat, 19 June 2020 15:40