Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia

Institusi Latihan Kemahiran Belia & Sukan

 
Khamis, 18 March 2021 14:02

INSPIRE TO INNOVATE (i2i) 2021

Written by
Rate this item
(0 votes)
SEPANG, 18 MAC 2021 - Telah selesai majlis pengumuman pemenang yang disempurnakan oleh Pengarah IKTBN Sepang, Puan Rosnoizam binti Abd Majid dan disampaikan oleh En. Hussein Mohd Ariff, Presiden Malaysian Association of Creativity & Innovation, bagi program Inspire to Innovate (i2i) 2021 anjuran bersama IKTBN Sepang dan Malaysian Association of Creativity & Innovation (MACRI).
Tahniah kepada ADTEC Jerantut dengan tajuk inovasi Kit Adaptor Untuk Tangan Yang Tidak Mampu DIgengam (A-Clips) yang telah mendapat anugerah best of the best di antara kesemua 160 peserta dan juga IKBN Jitra dengan tajuk Motorcycle Engine Service Stand yang telah mendapat anugerah video terbaik.
 
Tahniah juga kepada semua pemenang bagi tempat pertama, kedua & ketiga bagi semua kategori. Program ini melibatkan peserta dari dalam dan luar negara melibatkan 6 kategori iaitu Primary School Students Secondar, School Student, ILK/IPT Government / Private Agency dan Open Category. Pihak IKTBN Sepang juga mengucapkan terima kasih kepada semua agensi yang telah menyertai program ini.
 
Tahniah juga kepada team IKTBN Sepang yang telah menjayakan program inovasi ini.
Keputusan penuh boleh diakses melalui:
 

https://www.facebook.com/MacriMalaysia/
Read 12703 times Last modified on Isnin, 22 March 2021 14:06