Print this page
Isnin, 25 April 2022 09:06

KURSUS BODY MASSAGE DI BAWAH PROGRAM AKAUN AMANAH LATIHAN KHAS TAHUN 2022

Written by
Rate this item
(1 Vote)

 

13 April 2022 - IKBN Peretak telah menganjurkan Kursus Body Massage di bawah Program Akaun Amanah Latihan Khas Tahun 2022. Kursus ini telah diadakan pada 12-13 April 2022 dan dikendalikan oleh Puan Shaliza binti Ahmad Powab, tenaga pengajar Terapi Kecantikan, Jabatan Personal yang mempunyai kemahiran dan pengalaman selama 16 tahun dalam bidang Terapi Estetik.

Objektif utama pelaksanaan kursus ini adalah untuk memberi latihan dan kemahiran mengenai teknik Urutan Badan Sweedish secara teori dan amali. Adalah diharapkan peserta boleh mempraktikkan latihan dan kemahiran yang dipelajari untuk melakukan urutan badan pada bila-bila masa disamping memberikan punca pendapatan sampingan kepada mereka.

Seramai 20 orang peserta dari kalangan suri rumah, tukang urut sambilan, penjawat awam, alumni IKBN Peretak dan belia setempat telah berjaya menghadiri kursus. Majlis penutup dan penyampaian sijil penyertaan kepada peserta juga telah disempurnakan oleh Timbalan Pengarah Pengurusan Latihan, Puan Siti Muhariah binti Untong.

 

Disediakan oleh : Pn Rosmalinda binti Kamaazaman

Disemak oleh : En Samsu bin Kadir

Read 1035 times