IKBNKUALA LANGAT

 
Khamis, 20 February 2020 18:02

JEMPUTAN KE USAHAWAN APPRECIATION DINNER ANJURAN MDEC

Written by
Rate this item
(0 votes)

IKBN KUALA LANGAT, 18 JANUARI 2020 -  Mendapat Jemputan Ke Usahawan Appreciation Dinner Anjuran MDEC bertempat di Menara FELDA Kuala Lumpur bertemakan Bollywood.

Jemputan terdiri dari 600 individu, agensi dan kementerian ini adalah bagi tujuan memberikan anugerah kepada pihak yang telah menyambut agenda keusahawanan terutamanya kepada pelajar dan client yang terlibat. Ini adalah sambutan kali ke 5 tahun Malam Anugerah Tokoh Keusahawanan yang menyaksikan bahawa Institusi yang terbaik adalah di bawah Agensi MARA mengungguli kedua dua anugerah besar.

 

TAHNIAH diucapkan kepada KOLEJ PROFESIONAL MARA yang menerima ANUGERAH BEST HIGHER LEARNING INSTITUTION (HLI) sempena Majlis eUsahawan Trainer’s Appreciation Dinner anjuran pihak MDEC menewaskan finalis lain seperti UiTM, UTM, UMS dan KUPTM dan BEST TVET INSTITUTION 2019.

 

Tahniah diucapkan kepada semua pelajar yang mengambil subjek E-entrepreneurship di semua KPM yang menjalankan perniagaan di atas talian melalui platform media sosial untuk tahun 2019 serta pensyarah-pensyarah yg mengajar. Teruskan usaha kita untuk lebih berjaya pada tahun hadapan.

 

 

Disediakan Oleh : Faherinizam Bin Russali (Cawangan Hubungan Industri)

 

Read 472 times