IKBNBANDAR PENAWAR

 
Khamis, 25 May 2017 16:48

PERBINCANGAN MOU IKBN BANDAR PENAWAR BERSAMA AMARI HOTEL JOHOR BAHRU

Written by
Rate this item
(0 votes)

PERBINCANGAN MOU IKBN BANDAR PENAWAR BERSAMA AMARI HOTEL JOHOR BAHRU
Disediakan oleh : Encik Mohd Zulhilmi Bin Abdullah


Johor Bahru, 24 Mei 2017 – Satu perbincangan telah diadakan di Amari Hotel Johor Bahru bagi membincangkan berkenaan MoU diantara IKBN Bandar Penawar dan Amari Hotel Johor Bahru dalam bidang Perhotelan dan Hospitaliti. IKBN Bandar Penawar diwakili oleh Puan Maslizawati Binti Ab Rashid selaku Ketua Cawangan Hubungan Industri Publisiti Seranta (CHIPS) dan Encik Mohd Zulhilmi Bin Abdullah, Pegawai CHIPS. Manakala Amari Hotel Johor Bahru diwakili oleh Puan Nur Isza dan Puan Suzelah daripada pihak pengurusan hotel tersebut.


Pihak Amari Hotel Johor Bahru bersetuju untuk mengadakan kerjasama bersama pihak IKBN Bandar Penawar dalam bidang Perhotelan dan Hospitaliti dan amat menyokong pelaksanaan program Visiting Lecturer di antara Amari Hotel Johor Bahru dan IKBN Bandar Penawar yang mana dilihat dapat memberi kebaikan kepada kedua-dua pihak. Diharap kerjasama di antara kedua-dua pihak ini dapat meningkatkan lagi peluang pasaran dan industri Perhotelan dan Hospitaliti di Johor.


Puan Maslizawati sempat juga mengadakan lawatan ke bahagian operasi Amari Hotel Johor Bahru. Amari Hotel Johor Bahru ialah cawangan yang pertama dibuka di Malaysia. Selain di Malaysia, Amari Hotel and Resort telah lama bertapak di Thailand, China, Maldives, Qatar dan lain-lain. Amari Hotel Johor Bahru juga dilengkapi dengan Breeze Spa dan Executive Lounge.

Read 3210 times