IKBNBANDAR PENAWAR

 
Rabu, 12 April 2017 10:27

PERLAWANAN PERSAHABATAN FUTSAL LELAKI DAN BOLA JARING WANITA VS KOLEJ KOMUNITI BANDAR PENAWAR (KKBP)

Written by
Rate this item
(0 votes)

PERLAWANAN PERSAHABATAN FUTSAL LELAKI DAN BOLA JARING WANITA VS KOLEJ KOMUNITI BANDAR PENAWAR (KKBP)
Disediakan oleh : Encik Mohd Syahfizzan bin Ahmad

Bandar Penawar, 12 April 2017 – Satu perlawanan persahabatan bagi sukan futsal lelaki dan bola jaring wanita melibatkan pelajar IKBN Bandar Penawar menentang pasukan dari Kolej Komuniti Bandar Penawar telah diadakan baru-baru ini sebagai salah satu langkah untuk membudayakan sukan dikalangan belia disamping mengeratkan lagi silaturrahim diantara kedua-dua institusi pendidikan.


Siri perlawanan yang diadakan di Kolej Komuniti Bandar Penawar ini merupakan satu daripada beberapa siri perlawanan persahabatan yang dirangka dan diharap dapat memberikan pendedahan dan pengalaman yang berguna kepada pelajar dari kedua-dua pasukan.


Tahniah diucapkan kepada kesemua pelajar daripada kedua-dua institusi yang telah menunjukkan semangat kesukanan yang tinggi dan disiplin yang baik sepanjang perlawanan diadakan. Turut diucapkan setinggi terima kasih kepada para pegawai dari Kolej Komuniti Bandar Penawar yang sudi menerima kedatangan pasukan dari IKBN Bandar Penawar pada perlawanan persahabatan kali ini.

Read 1716 times Last modified on Selasa, 25 April 2017 10:35