IKBNBANDAR PENAWAR

 
Ahad, 15 April 2018 12:58

TAKLIMAT KERJAYA DORSETT HOSPITALITY INTERNATIONAL DI IKBN BANDAR PENAWAR

Written by
Rate this item
(0 votes)

TAKLIMAT KERJAYA DORSETT HOSPITALITY INTERNATIONAL DI IKBN BANDAR PENAWAR


Bandar Penawar, 12 April 2018 - Pihak Dorsett Hospitality International telah mengadakan satu lawatan strategik ke IKBN Bandar Penawar dan telah mengadakan satu sesi taklimat kerjaya kepada pelajar-pelajar Sekolah Hospitaliti dan Perhotelan IKBN Bandar. Taklimat kerjaya ini adalah untuk membuka ruang dan peluang serta memberi inspirasi kepada semua pelajar IKBN Bandar Penawar amnya dan pelajar bidang Hospitaliti serta Perhotelan khasnya.

 

Bidang kemahiran Perhotelan dan Hospitaliti yang disediakan di IKBN Bandar Penawar bersedia untuk memenuhi permintaan tenaga kerja yang tinggi daripada industri-industri ini. Pengarah IKBN Bandar Penawar, Encik Mohd Saleh Bin Haji Ghazali dan pengurusan tertinggi serta pengajar-pengajar Sekolah Hospitaliti dan Perhotelan turut hadir mendengar taklimat yang disampaikan oleh Mr. Terrence Dass, Cluster Assistant Director of Training Department, Dorsett Hospitality International.

 

Tahniah diucapkan kepada semua pelajar yang bijak mengambil peluang untuk belajar dalam bidang yang berteraskan kemahiran ini. Diharapkan apabila mereka menempuh alam pekerjaan ilmu yang diperolehi daripada taklimat ini dapat dipraktikan.

 

Disediakan oleh : Encik Mohd Zulhilmi Bin Abdullah
Foto : Encik Mohd Zulhilmi Bin Abdullah

Read 1759 times Last modified on Khamis, 31 May 2018 13:02