IKBNBANDAR PENAWAR

 
Rabu, 17 August 2022 14:57

MAJLIS TAMAT LATIHAN DAN PENYAMPAIAN SIJIL PROGRAM PENGURUSAN KAFE (BARISTA) SIRI 1 ANJURAN KAMPUS BANDAR RAYA JOHOR BAHRU DAN RICHIAMO COFFEE SDN BHD

Written by
Rate this item
(0 votes)
Permas Jaya, 10 Ogos 2022 - Tahniah diucapkan kepada para peserta Program Pengurusan Kafe (Barista) Siri 1 di Akademi Barista Richiamo Coffee, Kampus Bandar Raya Johor Bahru yang berlangsung selama 3 bulan.
Majlis disempurnakan oleh Pengarah IKBN Bandar Penawar, Tuan Mohd Saipuddin Bin Zakaria dan Pegawai Khas Richiamo Coffee Sdn Bhd, Encik Wan Mohd Najib Wan Mohd Daud bagi sesi penyampaian sijil tamat latihan dan surat tawaran pekerjaan. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada para peserta yang berjaya menamatkan latihan dan mendapat tawaran pekerjaan oleh pihak Richiamo Coffee Sdn Bhd.
Pengambilan Siri 2 bagi sesi Ogos 2022 telah dibuka dan kepada belia-belia Negeri Johor jangan lepaskan peluang ini dan daftar segera melalui link yang diberikan dibawah.
Untuk permohonan, sila Klik link ini ---> https://chat.whatsapp.com/J38syg5wm57BOe5aZ8oOPj atau imbas kod QR di poster iklan.
Read 3106 times